Arrangementen

1. MIDWEEK
Vier overnachtingen met uitgebreid ontbijt voor de prijs van drie (4=3). Welkomstdrankje bij aankomst en een fles wijn naar keuze op de kamer. Geldig tijdens de midweek bij aankomst op maandag.
Prijs € 142,50 per persoon o.b.v. twee personen.

2. CHAMPAGNEONTBIJT
Luxe ontbijt met een prachtige Crémant uit de Elzas, Bourgogne of Cava (75 cl o.b.v. twee personen), verse zalm, vers seizoensfruit zoals aardbeien, meloen, druiven, luxe broodjes etc.
Meerprijs € 12,50 per persoon.

3. AUTHENTIEKE VESPA SCOOTER
Speciaal voor onze gasten hebben we twee Vespa lx50 touring gekocht. Beleef onze prachtige streek op een onvergetelijke manier. All-in prijs per Vespa € 60 / dag, vraag ons naar de aantrekkelijke voorwaarden.

4. FIETSEN
Geen zin of mogelijkheid om uw eigen fietsen mee te nemen? Geen probleem, wij werken samen met een fietsverhuurbedrijf in de buurt. Uw fiets staat klaar bij aankomst of op een dag naar keuze. Voor de prijzen van de fietsen zie prijzen , er geldt een toeslag van EUR 2,= per fiets voor het halen en brengen.
Voor kamerprijzen zie prijzen.

5. ROMANTISCH
Ontvangst met welkomstdrankje, overnachting in een kamer naar keuze. Rozen op uw kussen en een prachtige (rosé) mousserende wijn op uw kamer. Meerprijs € 17,50 voor kamerprijzen zie prijzen.

Binnenkort volgen hier meer arrangementen...